Detalji o tečaju: Engleski poslovni - napredni

Razina tečaja: napredni

Vrsta tečaja: polugodišnji

Način tečaja: online

Cijena tečaja:

350,00 kn (46,45 EUR) za upisane do 15.09.2022
400,00 kn (53,09 EUR) za upisane nakon 15.09.2022.

Datum tečaja: od 06. 10. 2022.

 

Kome je namijenjen ovaj tečaj?

Ovaj tečaj namijenjen je svima koji koriste engleski u svom poslovnom okruženju. Znanje engleskog jezika usvojeno na ovom tečaju pomoći će svima iz odjela ljudskih potencijala, Learn and Design odjela, managementa, prodaje i sl.

Koje predznanje je potrebno za pohađanje tečaja?

Idealno predznanje za pohađanje tečaja poslovnog engleskog jezika na početnoj razini je uspješno položen početni tečaj engleskog jezika ili ekvivalentno znanje.
 

Koliko dugo traje tečaj?

Tečaj traje 25 nastavnih sesija koje se odvijaju jednom tjedno u trajanju od 60 minuta. Ukupno trajanje tečaja je između 6 i 7 mjeseci.
 

Koje teme sadrži tečaj?

Teme koje ćemo obraditi sadrže, ali nisu ograničene na sljedeće:
- odgovornosti na radnom mjestu
- prezentiranje novim kupcima, klijentima ili partnerima
- pregovaranje cijena i(li) uvjeta
- rješavanje problema – kašnjenje, prigovori klijenata, logistički problemi, nepredvidive situacije i sl.
- upravljanje vremenom i timom te upravljanje projektima
- rad s remote kolegama
- provjera usklađenosti sa zakonom
 

Što ću znati na kraju tečaja?

Uspješnim završetkom ovog tečaja znat ćete:
- pisati i odgovarati na kompleksnije mailove
- pregovarati na sastanku koji se odvija na engleskom jeziku
- upravljati projektom u multinacionalnom timu
- komentirati usklađenost postupaka sa zakonom
- predlagati rješenja za kompleksnije teme


Kako pratim tečaj?

Tečaj se odvija online u stvarnom vremenu. U slučaju da preskočite određenu nastavnu sesiju, snimka predavanja dostupna je tjedan dana nakon održavanja, odnosno do sljedeće nastavne sesije. Sve materijale za praćenje nastave osigurava organizator tečaja, a za uspješno praćenje tečaja potrebni su Vam još samo olovka i bilježnica. Zadaće koje polaznici rješavaju samostalno nalaze se online, na našoj e-learning platformi, a u pravilu se počinju dodjeljivati nakon trećeg ili četvrtog tjedna nastave.


Koji su uvjeti za stjecanje svjedodžbe?

Uvjet za stjecanje svjedodžbe je uspješno položen pismeni i kratak usmeni ispit koji se održava na posljednjoj nastavnoj sesiji.

 

Prijavite se

 
 
 
 

6 razloga zašto odabrati upravo nas

Učenje novog jezika u odrasloj dobi je složen i dugotrajan proces. Zato smo tu za Vas.

 
Jedinstvena nastava

Stručna, kvalitetna, zabavna – to su tri pridjeva koja opisuju našu nastavu. Učenje jezika je s našim jezičnim stručnjacima putovanje koje Vam neće biti naporno jer smo uspjeli spojiti najbolje od tradicionalnih i modernih nastavnih metoda.

Stručni tim

Lingua Franca svoje polaznike povjerava timu mladih, iskusnih i entuzijastičnih jezičnih stručnjaka koji vole svoj posao, a to je ono što se u nastavi najviše osjeti.

Lepeza naših jezika

U našoj ponudi se ne nalazi 50, već 9 jezika – engleski, francuski, japanski, njemački, ruski, španjolski, talijanski, turski i hrvatski za strance. Sve jezike podučavamo jednako kvalitetno i s jednakom predanošću.

Tečajevi za tvrtke

Mi dolazimo k Vama, a raspored i tempo nastave birate sami. Osim općeg poslovnog jezika s nama možete naučiti i jezik struke - u marketingu, u osiguravajućim društvima, u prehrambenoj industriji, u sportskom managementu, u turizmu i ugostiteljstvu, za njegovatelje itd. Za uslugu Vam izdajemo R1 račun uz pomoć kojeg možete ostvariti porezne olakšice na obrazovanje djelatnika.

Individualna nastava

Individualna nastava je najbolji način učenja jezika, a nama najdraži oblik nastave. Uz naš stručni tim koji nastavu prilagođava Vama možete iznenađujuće brzo postići zavidno znanje.

Raznolikost tečajeva

Svjesni smo toga da ne uče svi istim tempom, na isti način i u isto doba dana. Iz tog razloga Vam nudimo raznolike tečajeve – classic, premium, intenzivne, radionice, jutarnje, večernje, smjenske, subotnje. Pronađite nešto za sebe ovdje.