Besplatne pripreme za državnu maturu

Dragi maturanti,

u nastavku donosimo informacije vezane za pripreme koje ćemo održavati.

23.3.2020.

Jesu li na linku svi predmeti? Jesu, na linku su svi predmeti za koje ćemo održati pripreme. Odabrali smo premete za kojima je najveća potražnja i za koje smo mogli pronaći profesore.

 Kako će izgledati pripreme?
U prvoj fazi ćemo vam ostaviti vremena da proučite sve materijale unesene u google classroom. Tamo ćete pronaći skripte, provedene mature rastumačene od strane naših profesora i mature unesene u obliku upitnika koji ćete moći riješiti te odmah po rješavanju vidjeti gdje ste pogriješili.

U drugoj fazi će početi tumačenje gradiva uživo. Molimo vas da na nastavu uživo dolazite s konkretnim pitanjima koja ćete postavljati nastavnicima. Vremenski nismo u mogućnosti tumačiti svo gradivo svih razreda već vam pomoći s poteškoćama.

Kada krećemo?
Krajem tjedna ćete na mail upisan u google tablicu dobiti pozivnicu za ulazak u googleovu učionicu. Tada ćete moći rješavati materijale. S vremenom ćemo nadopunjavati materijale - ono što budete vidjeli na početku nije krajnji opseg onoga što ćemo unijeti.

Video predavanja uživo će krenuti za otprilike dva tjedan.

26.3.2020.

U subotu, 27.3.2020. ćemo Google classroom probno otvoriti za Hrvatski A, Matematiku B te Kemiju.
Na mail unesen u tablicu ćete dobiti pozivnicu u Googleovu učionicu. Kako bismo vam pružili što bolje pripreme, od vas očekujemo povratnu informaciju i prijedloge. 

Sve upite možete slati na info@linguafranca.hr 

5.4.2020.

Dragi naši,

podebljali smo fond rastumačenih matura iz kemije, fizike, biologije i engleskog. Sve riješene mature možete pronaći ovdje.
Nastava online počinje u nadolazećem tjednu. Uskoro objavljujemo raspored!

Objavljeno: 27. 03. 2020
  Blog - Sve